HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE
DIREKTE FRA FABRIK
DANSK PRODUCERET
BUTIK KL. 10-17 (MAN - FRE)

Heldækkende træbeskyttelse

Lille hyggelig hytte smurt med trætjære og linolie.

 

Nar man siger træbeskyttelse tænker mange en transparent træbeskyttelse der næsten kun giver farve til træet.

Kan godt forstå at mange bliver rundtosset når nogen forsøger at rådgive dem, for der findes simpelthen så mange fabrikater og typer.

Det Morsø Maling bl.a. producerer er en heldækkende type, den dækker rigtig godt, selv om den gør det, er det altid det bedste at behandle med mindst  to strygninger.

Den bedste, og mest holdbare, træbeskyttelse er den heldækkende fordi den indeholder en stor del pigmenter som gør at der bliver lukket af for solens skadelige UV bestråling. 

Morsø Maling fremstiller blandt mange andre ting en heldækkende træbeskyttelse der er fremstillet af bindemidler og pigmenter af meget høj kvalitet, den giver derfor en langtidsholdbar overflade. Til denne træbeskyttelse er der tilsat et fungicid der er specielt udviklet til udendørs træværk, derfor holder overfladen sig fri for alger og andet begroning i lang tid.

Morsø Malings heldækkende træbeskyttelse er af typen alkyd-akryl emulssion, det vil simpelten sige at det er akryl og olie der er blandet sammen under stor kraft, så partiklerne forener sig med hinanden, så blandingen bliver stabil.

Hos Morsø Maling kan du endvidere købe Demi-dekk, ligeledes en heldækkende træbeskyttelse af meget høj kvalitet.

Demidekk er fremstillet af Jotun i Norge, et af verdens største privatejede fabrikanter af træbeskyttelse til udvendig træ.