HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE
DIREKTE FRA FABRIK
DANSK PRODUCERET
BUTIK KL. 10-17 (MAN - FRE)

Personlige oplysninger

Ingen personlige oplysninger der registreres på Morsø Maling, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Morsø Maling.
Den dataansvarlige hos www.morsmaling.dk er Lars Krogh.

 


 

Logstatistik bruges på www.morsmaling.dk og betyder , at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af , hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken side man forlader websitet m.m.
www.morsmaling.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode(SSL) gennem Webshopsystemet. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og evt. emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år (5 år pga. krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos Morsø Maling på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos Morsø Maling, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra Morsø Maling. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.