Lars og Betina er klar til at hjælpe


På billedet ser du en dunk af 5 liter linoliemaling på et blåt bord. Dunken svarer til 5 liter og har en rund har en mørk farve med en grøn etikette. Forgrunden og baggrunden er en ensfarvet lysere grå, hvilket giver et minimalistisk og professionelt udtryk. Den primære tekst angiver, at indholdet er

Linoliemaling, 5 liter sort

LM-5
1-2 hverdage
1.395,00 kr.
5 liters linoliemaling - Ideel til beskyttelse og fornyelse af træværk, fremstillet med koldpresset linolie og almindelig trætjære, tilsat fungicid og sort pigment. Brandfarlig; tørretid 3-5 uger.
Fås også i andre størrelser
- +
Beskrivelse

Linoliemaling fremstillet af koldpresset linolie kombineret med almindelig trætjære, der sikrer grundig behandling og beskyttelse af træet. Tilsat fungicid og sort pigment, giver malingen en stærk og holdbar overflade, som er ideel til udvendigt træværk der kræver ekstra modstandsdygtighed overfor vejrpåvirkninger.

Brandfare: Vær opmærksom på, at linolieklude kan være selvantændelige. Opbevar derfor alle anvendte klude i en tæt lukket, ikke-brændbar beholder efter brug.

Anvendelse: Påfør malingen i tynde lag for at opnå den bedste effekt. Træet må ikke have en eksisterende malingfilm, når du anvender linoliemaling. Malingen trænger ind i træet, hvor den hærder og tørrer over tid.

Tørretid: Malingen trænger ind i træets hovedoverflade og tørrer efter nogle dage. Efterbehandling kan ske når træet igen kan suge. Hærdetid på 3-5 uger.

Rengøring: Brug brun sæbe eller spirt til rengøring af værktøjer. 

Mængde: 5 liter 

Var det noget med...

Tag et kig på nogle af de populære produkter