Handelsbetingelser


Generelle oplysninger

Morsø Maling ApS.

Anpartsselskab med cvr. nr.  40392351
Præstbrovej 230, DK-7950 Erslev
maling@morsmaling.dk
+45  97741509


Betaling

Med kort.
Ved bankoverførsel, kto nr. 9133  2032027.  Ved bankoverførsel, check el. lign. er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Mobilpay  52433

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

 

Levering


Morsø Maling sørger for levering med Transportgruppen evt. til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at Transportgruppen overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Transportgruppen, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Transportgruppen kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 96 % for godstransport. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Morsø Maling kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Transportgruppen. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Morsø Malings netbutik naturligvis en ny leverance uden beregning. 

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Transportgruppens målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse områder i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Morsø Maling tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen én dag tidligere for at kompensere for dette. Det er Morsø Maling´s opfattelse at levering til sjælland og større byer i jylland i mange tilfælde tager 2 dage, specielt i ferietiden. 

Der leveres kun til Færøerne, Grønland og udlandet ved telefonisk henvendelse. Bestillinger afgivet efter kl 10.00 om fredagen, afsendes først mandag. 

Der kører ingen fragtbiler om lørdagen. 

Se også under fragt.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved (maling@morsmaling.dk eller 97741509)

 I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for:  alle tonede malinger


Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

 

Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

Levering af forseglede varer, som ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

Levering af varer, som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen,


Du mister din fortrydelsesret, hvis varen er åbnet eller unødig tilsvinet.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling ved kontooverførsel, så oplys venligst konto nummer.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Morsø Maling

Præstbrovej 230

7950 Erslev
 
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse,  mod forudgående aftale
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:

Morsø Maling

Præstbrovej 230

7950 Erslev


 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og helst  e-mailadresse.

 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos Morsø Maling ApS. og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den dataansvarlige på www.morsmaling.dk er Lars Krogh, tlf. 40455181
 
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.
 
 
Som registreret hos Morsø Maling ApS., har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: maling@morsmaling.dk

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Morsø Maling tlf. 97741509 eller  maling@morsmaling.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 29-3-2019