HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE
DIREKTE FRA FABRIK
DANSK PRODUCERET
BUTIK KL. 10-17 (MAN - FRE)

I skal fortsætte med de lave priser.

Hej - I skal fortsætte med de lave priser og den hyggelige snak når jeg kommer forbi. Jeg synes I har nogle rigtig gode produkter til meget favorable priser. Jeg fortæller vidt og bredt om Morsø malling - de gode produkter til den rette pris. Jeg tror også jeg sender mange kunder over til jer. I kunne måske i jeres reklamer på hjemmesiden henvise til Raadvad.dk, hvor de netop gør meget i hjemmelavet maling baseret på tjære og linolie. 
Jeg har forøvrigt lige behandlet alt mit træværk på min nye Meginjolle (se Megin.dk) med linolie og trætjære, det ser rigtig godt ud, det lugter af rigtig sejlbåd og det smitter ikke af. Det er den nemmeste og billigste maling man kan få!! Jeg tror andre kunders erfaring med jeres produkter er den bedste reklame man kan få. I kunne måske lave nogle intervievs med nogle af jeres kunder som kan bruges i folder og på hjemmesiden. Jeg stiller gerne op med båderfaring og sheltererfaring!

ka' I ha' det godt

venlig hilsen

Michael 

Morsø Naturtræ