HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE
DIREKTE FRA FABRIK
DANSK PRODUCERET
BUTIK KL. 10-17 (MAN - FRE)

Een af jeres kvaliteter er netop ''no bull shit''.

 

 

Hej Morsø Maling

I jeres sommer nyhedsbrev spørger i til vores mening som kunder.

Een af jeres kvaliteter er netop "no bull shit" faktoren. I vedkender jer ganske enkelt, hvad det er I gør. I producerer og forhandler et rpodukt, der er behov for uden dikkedarer og alt muligt andet.

Det er et kvalitetsprodukt efter dagens standard godt og vel og jeres "low cost" slag og marketing gør at jeg betaler for det som jeg vil have. Jeg købe maling hos jer til den reelle pris uden at skulle betaler for tv reklamer, konsulenttimer og andre ting som ikke ender i malerbøtten på min gårdsplads.

Jeg går efter maling af god kvalitet som jeg kan på. Ellers tør jeg ikke bruge produktet på min bindingsværksgaard. Den har holdt til 9 generationers brug. Det værste skrækeksempel jeg kan forestille mig er at jeg ved dårlig omtanke kom til at "ødelægge" den gamle gård, ved brug af f.eks. plastikmaling eller anden dårligdom.

Jeres produkter afprøvet gennem mange års traditionel produktion og erfaring. Og alligevel udviklet til at passe til dagens standard. Jeg har et stykke bindingsværk behandlet med oliebaseret træbeskyttelse ved siden af jeres vandbaserede. Det holder slet ikke længere tid, og var mere besværligt og farligt at påføre.

Jeg anbefaler jer tit til andre med gamle bondehuse. Prisen er rigtig og må ikke sættes op til fordel for en kortsigtet reklamekampagne. Internettet, Mund til mund metoden og branding gennem jeres kvalitet, er den rigtige vej. Jeg har kun været lidt skuffet 1 gang, da leveringsomkostningerne pludslig blev sat helt vildt op. Jeres geografiske beliggenhed gør jo e-handel med fragt til en vigtig afsætningsmetode, kan jeg forestille mig.

Med venlig hilsen
Klavs Kamuk