Aftaleindgåelse

Handelsbetingelser:
Alle priser på hjemmesiden er inklusiv moms og alle andre afgifter.
Alle kontrakter indgås på dansk.
Ingen personlige oplysninger der registreres på Morsø Maling, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Morsø Maling.

Levering:
Morsø Maling sørger for levering med Transportgruppen evt. til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at Transportgruppen overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Transportgruppen, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Der leveres kun til Færøerne, Grønland og udlandet ved telefonisk henvendelse.

Reklamation:
Morsø Maling yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, der er opstået som følge af forkert anvendelse. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Morsø Maling indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Morsø Maling returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Morsø Maling
Præstbrovej 230
7950 Erslev
tlf. 97 74 15 09
Email:maling@morsmaling.dk

Varereturnering foregår også til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager gods sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Morsø Maling har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform.

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentlig samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. For praktiske detaljer - se punktet ''Reklamation og varereturnering''.
Hjemmesiden opdateres løbende.